Aerotèrmia per empreses

Solgetic empresa d’instal·lacions d’aerotèrmia Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en aerotèrmia. Amb un equip d’instal·ladors d’aerotèrmia més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia desde el 2013: Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de …

Solgetic Fotovoltaica

Instal·la l’aerotèrmia per la teva empresa i inverteix en el llarg termini

A Solgetic som una empresa que ofereix serveis especialitzats en les instal·lacions d’aerotèrmia amb instal·ladors d’aerotèrmia amb més de 10 anys d’experiència.

Et podem oferir el millor servei per la instal·lacio d’aerotèrmia solars per a la teva empresa!

Solgetic empresa d’instal·lacions d’aerotèrmia

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en aerotèrmia. Amb un equip d’instal·ladors d’aerotèrmia més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia desde el 2013:

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Realitzem instal·lacion

Com treballem en una Instal·lació de d’aerotermia per a la teva empresa a Solgetic?


Estudi Gratuit


Assesorament Personalitzat


Acceptacio de la proposta


Visita Técnica


Planificació


Instalació

Pressupost i estudi

Abans de començar una instal·lació d’aerotèrmia , és essencial fer un minuciós estudi de viabilitat adaptat a la teva situació perque nosaltres com a Instal·ladors d’aerotèrmia poguem realitzar una Instalació de qualitat. Este análisis está hecho por nuestro equipo de ingenieros.

Ubicació del teu Immoble:

 • Avaluem l’accessibilitat del lloc d’instal·lació.
 • Analitzem la presència de possibles obstacles que puguin influir a l’eficiència del sistema.

Característiques del teu Immoble:

 • Determinem la capacitat estructural de l’edifici per suportar la instal·lació.
 • Considerem la distribució despais i les necessitats particulars de climatització.

Avaluació de la Demanda Energètica i Capacitat d’Instal·lació:

 • Un cop completat l’estudi de viabilitat, és crucial avaluar la demanda energètica del vostre immoble i la capacitat d’instal·lació del sistema d’aerotèrmia. Aquesta avaluació ens permet assegurar que el sistema s’ajusta a les teves necessitats de climatització.

Demanda d’energia:

 • Calculem el consum energètic actual del teu immoble.
 • Analitzem les necessitats específiques de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

Capacitat d’instal·lació:

 • Verifiquem que el sistema d’aerotèrmia seleccionat s’adapta a les característiques del vostre immoble.
 • Ens assegurem de la disponibilitat despai necessari per a la instal·lació dels components.

Planificació de la Instal·lació i Manteniment Futur:

 • Un cop completats els estudis previs, és essencial planificar amb detall tant la fase inicial d’instal·lació com el manteniment continuat del sistema per garantir-ne el funcionament òptim al llarg del temps.

Instal·lació d’aerotermia:

 • Definim un cronograma de treball detallat, amb dates i tasques específiques.
 • Coordinem amb els instal·ladors d’aerotèrmia per garantir una execució exitosa del projecte.

Manteniment Futur:

 • Establim un pla de manteniment preventiu per assegurar l’eficiència i la durabilitat del sistema.
 • Programem revisions periòdiques a càrrec de professionals especialitzats en aerotèrmia.

Demana pressupost gratuït sense compromís

Nosaltres com a insta·ladors d’aerotermia et podem realitzar tot el proces d’instal·lacio d’aerotermia. Demana el teu pressupost personalitzat gratuït d’aerotèrmia avui mateix. Els nostres enginyiers t’assessoraran sense compromís. Sol·licita-ho ara!”

Per què instal·lar aerotèrmia a la teva empresa?

Estalvi energetic

L”aerotèrmia es una inversió, si o si en el temps tindras rendiments positius

Generació propia d’energia

Redueixes la teva dependència a la xarxa, evitan les fluctuacions del preu.

Sostenibilitat ambiental

Contribuieixes a les emisions de CO2, ajudant al planeta. A més de la responsabilitat social de l’empresa.

Instal·lacio d’aerotèrmia per empreses

El nostre equip està capacitat per dur a terme qualsevol instal·lació per empreses.

En quant de temps amortitzen les empreses la inversió en Aerotèrmia?

L’aerotèrmia representa una de les inversions més avantatjoses per a les empreses, ja que permet gestionar directament un component crucial de la producció: els costos energètics.

El temps d’amortització d’una inversió en aerotèrmia per a empreses pot variar significativament segons diversos factors, però generalment oscil·la entre 5 i 10 anys. Aquesta variabilitat depèn del cost inicial, els estalvis energètics obtinguts, les subvencions disponibles i l’ús específic de la instal·lació.

Demanans un pressupost i podras saber el retorn de la teva inversió.

Casos d’exit d’instal·lacions d’aerotèrmia a Solgetic

Instal·lacions realitzades per el nostre equip d’instal·ladors de plaques solars i dissenyades per els nostres enginyers.

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta d’aerotèrmia i fotovoltaica, el propietari de l’habitatge s’estalvia un 85% de gasoil per a la calefacció de la llar i un 73% d’estalvi en el consum elèctric . La qual té una producció anual estimada de 10.199 kWh. Amb el sistema instal·lat contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.216 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Instal·lació aerotèrmia

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta de fotovoltaica i aerotèrmia, el propietari aconsegueix fins a un 74% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.733 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.156 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Instal·lació aerotèrmia

Aerotèrmia i Plaques Solars: La Fusió Perfecta per la teva empresa

Descobreix la simbiosi perfecta entre l’aerotèrmia junt l’instal·lacio de plaques solars, una aliança que no només maximitza la independència energètica, sinó que també impulsa l’estalvi i la sostenibilitat.

En conjunt, aquests sistemes formen la combinació definitiva per climatitzar la teva empresa durant tot l’any, aprofitant el millor del sol i de l’aire.

Nosaltres com a Instal·ladors de plaques solars, pensem que es una gran opcio per aconseguir rendiments a llarg termini. A més d’aconseguir practicament la independència finançera

Aerotèrmia i Plaques Solars

Com funciona la combinació d’Aerotèrmia i plaques solars

1. Energia Solar Intel·ligent: L’instal·lacio de fotovololtaica generen energia de manera intel·ligent, aprofitant la llum del sol i convertint-la en electricitat neta.

2. Alimentació Eficient: Aquesta electricitat alimenta directament la bomba de calor aerotèrmica, optimitzant-ne el rendiment i reduint la necessitat d’electricitat convencional.

3. Climatització Sostenible: L’aerotèrmia utilitza l’energia de l’aire per climatitzar casa teva, assegurant un ambient còmode i sostenible els 365 dies de l’any.

Client amb Estalvis fins a 4.239 € gràcies a l’instal·lacio de plaques solars amb aerotèrmia

Instal·lació d’una aerotèrmia, alimentada amb plaques solars, per a complementar la producció de calefacció i d’ACS d’un habitatge unifamiliar a Vic (Osona).

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un estalvi anual de 4.239€, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

ActualConsumPreu Import
Gasoil2.230 l1,21 €/ l2.698€
Electricitat6.180 kWh0,292€/ kWh1.806€
TOTAL4.504€
PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€
 Estalvi anual de 4.239€

Ajudes per l’instal·lació d’aerotèrmia per empreses

Avui en dia hi han les següent subencions per instal·lació plaques solars:

 • Ajuts europeus per a la millora de l’eficiència energètica, programa 4. Reducció del 30% de l’energia primària no renovable. Import de la subvenció del 40% del cost de l’actuació amb un import màxim de 3.000€. (plaques solars i aerotèrmia)
 • Bonificació del 50% de l’IBI. Molts ajuntaments ofereixen bonificacions de fins el 50% de l’IBI durant 5 anys, tot i que s’ha de consultar cada cas.

Preguntes Freqüents sobre l’Instal·lacio d’aerotèrmia per empreses

Instal·lació d’aerotèrmia per empreses

Preguntes generals sobre la colocació de sistemes de d’aerotermia per empreses, resol tots els teus dubtes amb un pressupost

Sí, sempre que la propietat us doni permís per fer-ho. Podeu aprofitar i negociar en privat com compartir les despeses de la instal·lació.

Totes les opcions són viables, però la que ofereix el major retorn és utilitzar l’energia generada. Això es pot aconseguir de diverses maneres: per exemple, afegint un suplement al lloguer o establint un contracte de serveis mitjançant el qual el propietari ven els kWh solars a l’inquilí a un preu privat acordat entre ambdues parts.

El manteniment d’un sistema d’aerotèrmia és relativament senzill i inclou revisions periòdiques per assegurar el bon funcionament dels components.

Qualsevol empresa que utilitzi calefacció, refrigeració o aigua calenta pot beneficiar-se de l’aerotèrmia. Empreses amb un alt consum energètic, com hotels, hospitals i indústries, poden veure estalvis més significatius.

Estalvi, inversió i preus de l’aerotèrmia per empreses

Descubreix el benefici que obtindràs

El preu d’una instal·lacio es molt variable depenent de les necesitats i condicions de cadascú.

La quantitat d’energia generada per un sistema d’aerotèrmia dependrà de molts factors.

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.