Aerotèrmia a Barcelona

Descripció Instal.lació d’aerotèrmia comunitària per a la producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària), alimentada mitjançant plaques solars, a un habitatge residencial de Barcelona (Barcelonès). Aquesta instal·lació està formada per una aerotèrmia Daikin monobloc de 16 kW i un generador fotovoltaic per autoconsum de 8,71 kWp format per 26 mòduls fotovoltaics JA Solar de 335 Wp. Inversor …

Instal.lació d’aerotèrmia comunitària a Barcelona

Aerotèrmia a Barcelona

Descripció

Instal.lació d’aerotèrmia comunitària per a la producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària), alimentada mitjançant plaques solars, a un habitatge residencial de Barcelona (Barcelonès).

Aquesta instal·lació està formada per una aerotèrmia Daikin monobloc de 16 kW i un generador fotovoltaic per autoconsum de 8,71 kWp format per 26 mòduls fotovoltaics JA Solar de 335 Wp.

Inversor trifàsic SMA Sunny Tripower de 8 kW nominals.

Una part dels mòduls fotovoltaics s’han fixat a una estructura d’alumini, i aquesta s’ha fixat a la coberta inclinada de teula àrab de l’edifici. L’altra part s’han disposat en la coberta plana del badalot de l’escala mijançant blocs de formigó Solar Block de 18º d’inclinació.

Sistema de control Loxone. Sistema de distribució de l’aigua calenta mitjançant 4 muntants independents i bescanviadors de calor en cada habitatge.

Any: 2020

Emplaçament: Barcelona (Barcelonès)

Serveis / instal·lacions realitzades:
Aerotèrmia Fotovoltaica i Domòtica

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *