Instal·lació plaques solars Granollers

Solgetic empresa d’instal·ladors de plaques solars a Granollers Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en l’instal·lació de plaques solars a Granollers. Amb un equip d’instal·ladors de plaques solars més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure més de les 60 instal·lacions de fotovoltaica que hem realitzat. Som instal·ladors especialistes en …

Solgetic Fotovoltaica

Instal·la plaques solars a Granollers amb bateria i redueix la teva factura a 0€

A Solgetic som una empresa que ofereix serveis especialitzats en les instal·lacions de plaques solars Granollers amb instal·ladors de plaques solars amb més de 10 anys d’experiència.

Com a experts, posem a la teva disposició tota la nostra experiència per assessorar-te en el disseny de les instal·lacions i triar els equips més adequats.

Solgetic empresa d’instal·ladors de plaques solars a Granollers

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en l’instal·lació de plaques solars a Granollers. Amb un equip d’instal·ladors de plaques solars més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure més de les 60 instal·lacions de fotovoltaica que hem realitzat.

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Com treballem en una Instal·lació de plaques solars a Granollers a Solgetic?


Estudi Gratuit


Assesorament Personalitzat


Acceptacio de la proposta


Visita Técnica


Planificació


Instalació

Pressupost i estudi

Abans de començar una instal·lació de plaques solars, és essencial fer un minuciós estudi de viabilitat adaptat a la teva situació perquè nosaltres com a Instal·ladors de plaques solars puguin realitzar una Instal·lació de qualitat. Aquesta anàlisi està fet pel nostre equip d’enginyers.

Ubicació del teu Immoble:

 • Avaluem l’accessibilitat del lloc d’instal·lació.
 • Analitzem la presència de possibles obstacles que puguin influir a l’eficiència del sistema.

Característiques del teu Immoble:

 • Determinem la capacitat estructural de l’edifici per suportar la instal·lació.
 • Considerem la distribució despais i les necessitats particulars de climatització.

Avaluació de la Demanda Energètica i Capacitat d’Instal·lació:

 • Un cop completat l’estudi de viabilitat, és crucial avaluar la demanda energètica del vostre immoble i la capacitat d’instal·lació del sistema de plaques solars. Aquesta avaluació ens permet assegurar que el sistema s’ajusta a les teves necessitats de climatització.

Demanda d’energia:

 • Calculem el consum energètic actual del teu immoble.
 • Analitzem les necessitats específiques de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

Capacitat d’instal·lació:

 • Verifiquem que el sistema de plaques solars seleccionat s’adapta a les característiques del vostre immoble.
 • Ens assegurem de la disponibilitat despai necessari per a la instal·lació dels components.

Planificació de la Instal·lació i Manteniment Futur:

 • Un cop completats els estudis previs, és essencial planificar amb detall tant la fase inicial d’instal·lació com el manteniment continuat del sistema per garantir-ne el funcionament òptim al llarg del temps.

Instal·lació de plaques solars:

 • Definim un cronograma de treball detallat, amb dates i tasques específiques.
 • Coordinem amb els instal·ladors de plaques solars per garantir una execució exitosa del projecte.

Manteniment Futur:

 • Establim un pla de manteniment preventiu per assegurar l’eficiència i la durabilitat del sistema.
 • Programem revisions periòdiques a càrrec de professionals especialitzats en plaques solars.

Demana pressupost gratuït sense compromís

Nosaltres com a instal·ladors plaques solars Granollers et podem realitzar tot el procés d’instal·lació de plaques solars. Demana el teu pressupost personalitzat gratuït de plaques solars avui mateix. Els nostres enginyers t’assessoraran sense compromís. Sol·licita-ho ara!”

Quantes plaques necessito per a una casa a Granollers?

La quantitat de plaques solars que necessites està directament vinculada al teu consum, establint així el mínim necessari perquè la teva instal·lació sigui rendible. L’espai disponible determinarà el màxim de panells que podreu instal·lar.

A Solgetic com a instal·ladors de plaques solars , ens assegurem de col·locar la quantitat precisa de fotovoltaica per cobrir el teu consum, sense excessos ni insuficiències. Evitem dimensionar la instal·lació de manera exagerada per prevenir riscos econòmics i maximitzar l’eficiència energètica.

Agregar més plaques solars de les necesaries implica despeses innecessàries i una extensió més gran del període d’amortització. Ens comprometem a ajustar la teva instal·lació perquè sigui eficientment i econòmicament viable.

Instal·lació plaques solars a Barcelona

Casos d’exit d’instal·lacions de Plaques Solars a Solgetic

Instal·lacions realitzades per la nostra enginyeria porgetic i executades per els nostres instal·ladors de plaques solars.

Instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 6,02 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge unifamiliar a Seva (Osona). Aquest sistema fotovoltaic està format per 14 plaques solars Hyundai de 430 Wp, amb microinversors del fabricant Enphase de 384 Wp (total de 5,60 kW).

Amb aquesta instal·lació de plaques solars, el propietari aconsegueix un 99,5% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.224 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.319 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Instal·lació plaques solars
Instal·lació plaques solars

Instal·lació fotovoltaica per a autoconsum, amb una potència pic de 11,34 kWp, sobre la coberta inclinada d’un habitatge unifamiliar a Sant Pol de Mar (Maresme). Aquest sistema fotovoltaic està format per 28 plaques solars Axitec de 410 Wp, amb dos inversors monofàsics del fabricant SMA de 4,00 i 6,00 kW (10,00 kW).

Per a la monitorització de la producció de la instal·lació fotovoltaica, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes. Així, el propietari podrà consultar la producció de la seva instal·lació en temps real a través de qualsevol mòbil o ordinador.

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta d’aerotèrmia i fotovoltaica, el propietari de l’habitatge s’estalvia un 85% de gasoil per a la calefacció de la llar i un 73% d’estalvi en el consum elèctric . La qual té una producció anual estimada de 10.199 kWh. Amb el sistema instal·lat contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.216 kg de CO₂ a l’atmosfera.

Instal·lació aerotèrmia i plaques solars Barcelona

Aerotèrmia i Plaques Solars: La Fusió Perfecta per a una Llar Independent energèticament a Granollers

Descobreix la simbiosi perfecta entre l’aerotèrmia junt l’instal·lacio de plaques solars, una aliança que no només maximitza la independència energètica, sinó que també impulsa l’estalvi i la sostenibilitat.

En conjunt, aquests sistemes formen la combinació definitiva per climatitzar casa teva durant tot l’any, aprofitant el millor del sol i de l’aire.

Nosaltres com a Instal·ladors de plaques solars, pensem que es una gran opcio per aconseguir rendiments a llarg termini. A més d’aconseguir practicament la independència finançera

Aerotèrmia i Plaques Solars Barcelona

Com funciona la combinació d’Aerotèrmia i plaques solars

1. Energia Solar Intel·ligent: L’instal·lacio de fotovololtaica generen energia de manera intel·ligent, aprofitant la llum del sol i convertint-la en electricitat neta.

2. Alimentació Eficient: Aquesta electricitat alimenta directament la bomba de calor aerotèrmica, optimitzant-ne el rendiment i reduint la necessitat d’electricitat convencional.

3. Climatització Sostenible: L’aerotèrmia utilitza l’energia de l’aire per climatitzar casa teva, assegurant un ambient còmode i sostenible els 365 dies de l’any.

Client amb Estalvis fins a 4.239 € gràcies a l’instal·lacio de plaques solars amb aerotèrmia

Instal·lació d’una aerotèrmia, alimentada amb plaques solars, per a complementar la producció de calefacció i d’ACS d’un habitatge unifamiliar a Vic (Osona).

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un estalvi anual de 4.239€, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

ActualConsumPreu Import
Gasoil2.230 l1,21 €/ l2.698€
Electricitat6.180 kWh0,292€/ kWh1.806€
TOTAL4.504€
PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€
 Estalvi anual de 4.239€

Instal·lació de Plaques solars per empreses a Granollers

Tot i que la majoria de les nostres instal·lacions son a habitatges residencials, el nostre equip tambe esta capacitat per dur a terme instal·lacions de plaques solars per a empreses o edificis terciaris.

Instal·lació plaques solars per comunitats de veïns a Granollers

L’instal·lació de plaques solars per comunitats, es una gran opcio per l’estalvi i rendiments a llarg termini. Gracies a ser una instal·lació comunitaria, el preu de la instal·lacio es molt més asequible.

A Solgetic, som experts en la instal·lació de plaques solars a comunitats de veïns, i volem compartir amb tu els beneficis i raons per les quals aquesta tecnologia és ideal per a la teva comunitat.

Instal·lació de Plaques solars per Comunitats de veïns Granollers

Ajudes per l’instal·lació de plaques solars a Granollers

Avui en dia hi han les següent subencions per instal·lació plaques solars:

 • Ajuts europeus per a la millora de l’eficiència energètica, programa 4. Reducció del 30% de l’energia primària no renovable. Import de la subvenció del 40% del cost de l’actuació amb un import màxim de 3.000€.
 • Bonificació del 50% de l’IBI. Molts ajuntaments ofereixen bonificacions de fins el 50% de l’IBI durant 5 anys, tot i que s’ha de consultar cada cas.

Carregadors de cotxe i plaques solarsa Granollers

Potencia la teva conducció amb Instal·lació plaques solars! Imagina carregar el cotxe elèctric directament des del teu propi carregador alimentat per plaques solars. Amb les plaques solars i un carregador de cotxe elèctric, estalviaràs diners a llarg termini. Menys despesa en electricitat i carburant, més estalvis per a tu. Optimitza les teves finances i ajuda al medi ambient amb aquesta inversió intel·ligent.

Carregadors de cotxe i plaques solars Barcelona

Preguntes Freqüents sobre l’Instal·lacio de plaques solars a Granollers

Instal·lació de plaques solars a Granollers

Preguntes generals sobre la colocació de sistemes de fotovoltaica, resol tots els teus dubtes amb un pressupost

El primer pas és avaluar de casa teva per determinar la viabilitat i la mida adequada del sistema solar. Això inclou considerar la ubicació, l’orientació i la inclinació del sostre, així com avaluar possibles ombrejats i la quantitat d’energia que consumeixes.

La majoria dels sostres són adequats per a la instal·lació de plaques solars, sempre que rebin una quantitat suficient de llum solar directa. Els sostres amb orientació sud són els més eficients, però els sostres orientats a l’est de l’oest també poden ser viables. A més, és important considerar la inclinació i l’absència d’ombres d’objectes com a arbres o edificis propers.

Nosaltres ens encarreguem de tot el proces. No s’ha d’encarregar de res.

El temps d’instal·lació pot variar segons la mida del sistema i la complexitat del projecte. En general, la instal·lació de plaques solars a una llar típica pot portar entre un i tres dies. Tot i això, factors com el clima i la disponibilitat de materials poden influir en el temps total d’instal·lació.

Les plaques solars requereixen poc manteniment, però és important realitzar inspeccions periòdiques per garantir-ne el funcionament correcte. Això inclou netejar periòdicament els panells per eliminar la brutícia i els enderrocs que puguin reduir l’eficiència, així com verificar les connexions elèctriques i l’estat dels components. Nosaltres podem realitzar aquest manteniment.

Estalvi, inversió i preus de les plaques solars

Descubreix el benefici que obtindràs

El preu d’una instal·lacio es molt variable depenent de les necesitats i condicions de cadascú.

La quantitat d’energia generada per un sistema solar dependrà de la mida del sistema, la ubicació geogràfica, la inclinació i l’orientació dels panells solars, així com de factors climàtics com ara la quantitat de llum solar disponible.

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.