Plaques solars per hotels

Instal·lació de plaques solars per hotels amb Solgetic Al competitiu sector hoteler, és essencial trobar formes de reduir costos operatius i millorar la sostenibilitat. Una de les solucions més efectives és la instal·lació de plaques solars per a hotels. A Solgetic, som experts en instal·lacions de plaques solars per hotels i estem compromesos a ajudar …

Instal·lació de plaques solars per hotels amb Solgetic

Plaques solars per hotels

Al competitiu sector hoteler, és essencial trobar formes de reduir costos operatius i millorar la sostenibilitat. Una de les solucions més efectives és la instal·lació de plaques solars per a hotels. A Solgetic, som experts en instal·lacions de plaques solars per hotels i estem compromesos a ajudar els hotels a fer la transició cap a una energia més neta i econòmica.

Per què instal·lar plaques solars al teu hotel?

La instal·lació de plaques solars al teu hotel no només és una opció ecològica, sinó també una estratègia financera intel·ligent. Aquí t’expliquem els beneficis principals:

  • Reducció de costos energètics: Estalvia significativament a les factures d’electricitat, recuperant la inversió inicial al llarg del temps.
  • Millora de la imatge corporativa: Els hostes valoren cada vegada més els esforços sostenibles, cosa que pot atraure més clients i millorar la reputació del teu hotel.
  • Incentius fiscals i subvencions: Aprofiteu els ajuts governamentals per reduir els costos d’instal·lació i accelerar el retorn d’inversió.

Beneficis de les plaques solars per a hotels

Estalvi en costos d’energia

Els hotels que utilitzen plaques solars poden experimentar una reducció considerable a les seves factures d’electricitat, alliberant recursos per invertir en altres aspectes del negoci.

Sostenibilitat

Optar per l’energia solar contribueix a la reducció d’emissions de CO2, posicionant el teu hotel com a líder en sostenibilitat i responsabilitat ambiental.

Incentius i subvencions

S’ofereixen incentius fiscals i subvencions per a la instal·lació de sistemes solars, cosa que pot reduir significativament el cost inicial.

Independència energètica

Amb les plaques solars, el teu hotel pot ser menys dependent de les xarxes elèctriques tradicionals, protegint-se contra fluctuacions als preus de l’energia i possibles curtes de subministrament.

Cas d’èxit d’una instal·lació de plaques solars a un hotel

A Solgetic, hem ajudat nombrosos hotels en la instal·lació de plaques solars amb resultats impressionants. Aques es un exemple d’un hotel de Sant Cugat, on vam instal·lar 172 plaques solars.

Instal·lació fotovoltaica coplanar per a un hotel/restaurant a Sant Cugat del Vallès. L’edifici disposa de tres cobertes on es reparteixen els 172 mòduls instal·lats.

Aquests s’han instal·lat a dues cobertes orientades a sud i una a oest, fixats de manera coplanar a la teula. Incorpora tres inversors Goodwe de 25 kW per un total de 75 kW.

Com funciona el procés d’instal·lació de plaques solars per un hotel

Avaluació inicial

Realitzem una auditoria energètica per avaluar les necessitats del teu hotel i determinar la millor ubicació i mida del sistema solar.

Disseny del sistema

Dissenyem un sistema personalitzat que maximitzi l’eficiència i el rendiment energètic, tenint en compte les característiques específiques del vostre hotel.

Instal·lació

El nostre equip de tècnics professionals s’encarrega de la instal·lació de manera eficient i amb mínimes interrupcions per a les operacions diàries.

Manteniment i monitoratge

Oferim serveis de manteniment i monitoratge continu per assegurar-nos que el vostre sistema funcioni de manera òptima durant tot l’any.

Solgetic empresa d’instal·lacions de plaques solars

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en plaques solars en hotels. Amb un equip d’instal·ladors de plaques solars més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure més de les 60 instal·lacions de fotovoltaica que hem realitzat.

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Demana el teu Pressupost Gratuït Ara

Descobriu com l’instal·lació de plaques solars pot transformar la vostra comunitat en un espai eficient i sostenible. Omple el nostre formulari i obté un pressupost personalitzat gratuït. Comença a estalviar i cuidar el medi ambient avui mateix!