Plaques solars per naus industrials

Instal·lació de plaques solars per naus industrials amb Solgetic En l’àmbit industrial, l’eficiència energètica i la reducció de costos són aspectes crucials per a la competitivitat i la sostenibilitat de qualsevol empresa. La instal·lació de plaques solars per a naus industrials es presenta com una solució ideal per assolir aquests objectius. A Solgetic, som especialistes …

Instal·lació de plaques solars per naus industrials amb Solgetic

En l’àmbit industrial, l’eficiència energètica i la reducció de costos són aspectes crucials per a la competitivitat i la sostenibilitat de qualsevol empresa. La instal·lació de plaques solars per a naus industrials es presenta com una solució ideal per assolir aquests objectius. A Solgetic, som especialistes en instal·lacions solars i estem compromesos a ajudar les empreses a millorar la seva eficiència energètica amb solucions sostenibles.

Instal·lació de plaques solars per naus industrials

Per què instal·lar plaques solars a la teva nau industrial?

La decisió d’optar per l’instal·lacio de plaques solars per a la teva nau industrial ofereix una sèrie de beneficis significatius i estratègics:

  • Reducció de costos operatius: Les plaques solars permeten reduir de manera significativa els costos associats a l’energia elèctrica, oferint un ràpid retorn de la inversió. Per exemple un client nostre ha aconseguit un 71,3% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 50,5 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 32,7 tones de CO2 a l’atmosfera.
  • Estabilitat en els costos energètics: La generació pròpia d’energia elèctrica mitjançant plaques solars ofereix protecció contra les fluctuacions en els preus de l’electricitat i assegura una previsibilitat financera més gran a llarg termini. Això permet a les empreses planificar millor els seus pressupostos i evitar sorpreses desagradables a causa d’augments inesperats a les tarifes energètiques.
  • Sostenibilitat i responsabilitat ambiental: En utilitzar energia solar, la teva empresa contribueix a la reducció de la petjada de carboni i millora la seva imatge corporativa com a negoci compromès amb el medi ambient. Això és cada cop més valorat pels consumidors i les parts interessades, els qui prefereixen donar suport a empreses que adopten pràctiques sostenibles i responsables.
  • Compliment amb regulacions ambientals: Amb la pressió regulatòria creixent i les normatives ambientals més estrictes, l’adopció de fonts d’energia renovable com la solar pot ajudar les empreses a complir els estàndards legals i evitar possibles sancions o restriccions en el futur.
  • Millora de la resiliència i l’autonomia energètica: Les naus industrials que disposen de sistemes d’energia solar són menys vulnerables als talls d’energia i altres problemes relacionats amb la xarxa elèctrica. Això assegura la continuïtat de les operacions fins i tot en situacions adverses, cosa que és crucial per a la productivitat i la seguretat de l’empresa.

Cas d’èxit d’una instal·lació de plaques solars a una nau industrial

Amb aquesta instal·lació solar fotovoltaica, el propietari podrà aconseguir fins a un 71,3% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 50,5 kWh. També contribuirà a evitar la emissió anual de fins a 32,7 tones de CO2 a l’atmosfera.

Instal·lacio plaques solars nau industrial

Instal·lació solar fotovoltaica coplanar per a autoconsum, muntada sobre una coberta a dues aigües de xapa trapezoidal amb orientacions a est i oest, d’una empresa industrial de Centelles.

Aquest sistema fotovoltaic està format per 72 plaques solars, del fabricant LongiSolar, de 535 Wp, amb dos inversors monofàsics GoodWe de 17kW (un total de 34 kW nominals). Per a la monitorització del consum, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes Energy meter SEC1000.

Com funciona el procés d’instal·lació de plaques solars per una nau industrial

Avaluació inicial

Realitzem una auditoria energètica per avaluar les necessitats de la teva nau industrial i determinar la millor ubicació i mida del sistema solar.

Disseny del sistema

Dissenyem un sistema personalitzat que maximitzi l’eficiència i el rendiment energètic, tenint en compte les característiques específiques de la vostra nau industrial.

Instal·lació

El nostre equip de tècnics professionals s’encarrega de la instal·lació de manera eficient i amb mínimes interrupcions per a les operacions diàries.

Manteniment i monitoratge

Oferim serveis de manteniment i monitoratge continu per assegurar-nos que el vostre sistema funcioni de manera òptima durant tot l’any.

Per què escollir Solgetic per a la instal·lació de plaques solars per la teva nau indústrial

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en plaques solars per naus industrial. Amb un equip d’instal·ladors de plaques solars més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure més de les 60 instal·lacions de fotovoltaica que hem realitzat.

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Demana el teu Pressupost Gratuït Ara

Descobriu com l’instal·lació de plaques solars pot transformar la vostra nau industrial en un espai eficient i sostenible. Omple el nostre formulari i obté un pressupost personalitzat gratuït. Comença a estalviar i cuidar el medi ambient avui mateix!