Plaques solars per empreses

Solgetic empresa Instal·ladors de plaques solars Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en l’instal·lació de plaques solars. Amb un equip d‘instal·ladors de plaques solars més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure més de les 60 instal·lacions de fotovoltaica que hem realitzat. Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, …

Solgetic Fotovoltaica

Instal·la plaques solars per a la teva empresa i inverteix per el llarg termini!

A Solgetic som una empresa que ofereix serveis especialitzats en les instal·lacions de plaques per empreses solars amb instal·ladors de plaques solars amb més de 10 anys d’experiència.

Et podem oferir el millor servei per la instal·lacio de plaques solars per a la teva empresa!

Solgetic empresa Instal·ladors de plaques solars

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en l’instal·lació de plaques solars. Amb un equip d‘instal·ladors de plaques solars més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure més de les 60 instal·lacions de fotovoltaica que hem realitzat.

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Com treballem en una Instal·lació de plaques solars a Solgetic?


Estudi Gratuit


Assesorament Personalitzat


Acceptacio de la proposta


Visita Técnica


Planificació


Instalació

Pressupost i estudi

Abans de començar una instal·lació de plaques solars per a la teva empresa, és essencial fer un minuciós estudi de viabilitat adaptat a la teva situació perquè nosaltres com a Instal·ladors de plaques solars puguin realitzar una Instal·lació de qualitat. Aquesta anàlisi està fet pel nostre equip d’enginyers.

Ubicació del teu Immoble:

 • Avaluem l’accessibilitat del lloc d’instal·lació.
 • Analitzem la presència de possibles obstacles que puguin influir a l’eficiència del sistema.

Característiques del teu Immoble:

 • Determinem la capacitat estructural de l’edifici per suportar la instal·lació.
 • Considerem la distribució despais i les necessitats particulars de climatització.

Avaluació de la Demanda Energètica i Capacitat d’Instal·lació de fotovoltaica:

 • Un cop completat l’estudi de viabilitat, és crucial avaluar la demanda energètica de la vosta empresa i la capacitat d’instal·lació del sistema de plaques solars. Aquesta avaluació ens permet assegurar que el sistema s’ajusta a les teves necessitats de climatització.

Demanda d’energia:

 • Calculem el consum energètic actual del teu immoble.
 • Analitzem les necessitats específiques de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

Capacitat d’instal·lació:

 • Verifiquem que el sistema de plaques solars seleccionat s’adapta a les característiques del vostre immoble.
 • Ens assegurem de la disponibilitat despai necessari per a la instal·lació dels components.

Planificació de la Instal·lació i Manteniment Futur:

 • Un cop completats els estudis previs, és essencial planificar amb detall tant la fase inicial d’instal·lació com el manteniment continuat del sistema per garantir-ne el funcionament òptim al llarg del temps.

Instal·lació de plaques solars:

 • Definim un cronograma de treball detallat, amb dates i tasques específiques.
 • Coordinem amb els instal·ladors de plaques solars per garantir una execució exitosa del projecte.

Manteniment Futur:

 • Establim un pla de manteniment preventiu per assegurar l’eficiència i la durabilitat del sistema.
 • Programem revisions periòdiques a càrrec de professionals especialitzats en plaques solars.

Demana pressupost gratuït sense compromís

Nosaltres com a instal·ladors plaques solars et podem realitzar tot el procés d’instal·lació de plaques solars. Demana el teu pressupost personalitzat gratuït de plaques solars avui mateix. Els nostres enginyers t’assessoraran sense compromís. Sol·licita-ho ara!”

Per què instal·lar plaques solars a la teva empresa?

Estalvi energetic

Les plaques solars es una inversió, si o si en el temps tindras rendiments positius

Generació propia d’energia

Redueixes la teva dependència a la xarxa, evitan les fluctuacions del preu.

Sostenibilitat ambiental

Contribuieixes a les emisions de CO2, ajudant al planeta. A més de la responsabilitat social de l’empresa.

Instal·lacio de Plaques solars per empreses

Tot i que la majoria de les nostres instal·lacions de plaques solars son a habitatges residencials, el nostre equip tambe esta capacitat per dur a terme instal·lacions de plaques solars per a empreses o edificis terciaris.

En quant de temps amortitzen les empreses la inversió en plaques solars?

L’energia solar representa una de les inversions més avantatjoses per a les empreses, ja que permet gestionar directament un component crucial de la producció: els costos energètics.

El retorn econòmic és notablement alt: les empreses poden recuperar la inversió en panells solars en tan sols 3 a 4 anys. En termes de rendibilitat, això es tradueix en una taxa interna de tornada que oscil·la entre el 15% i el 30%.

L’èxit rau en l’economia d’escala que s’aconsegueix en treballar amb grans superfícies a les cobertes, juntament amb el fet que, en consumir l’energia generada al mateix lloc, s’eviten pagaments de peatges i impostos.

Fotovoltaica per empreses

Casos d’exit d’instal·lacions de plaques solars per empreses a Solgetic

Instal·lacions realitzades per el nostre equip d’instal·ladors de plaques solars i dissenyades per els nostres enginyers.

Instal·lacio plaques solars nau industrial

Instal·lació solar fotovoltaica coplanar per a autoconsum, muntada sobre una coberta a dues aigües de xapa trapezoidal amb orientacions a est i oest, d’una empresa industrial de Centelles.

Aquest sistema fotovoltaic està format per 72 plaques solars, del fabricant LongiSolar, de 535 Wp, amb dos inversors monofàsics GoodWe de 17kW (un total de 34 kW nominals). Per a la monitorització del consum, s’ha instal·lat un analitzador de xarxes Energy meter SEC1000.

Instal·lacio plaques solars Cofraria de Pescadors del Port de Llançà

Instal·lació de plaques solars per autoconsum a la coberta de la Confraria de Pescadors del Port de Llançà (Alt Empordà) amb una potència pic de 25,2 kWp i amb compensació d’excedents.

Aquesta instal·lació fotovoltaica s’ha realitzat sobre les dues cobertes de l’edifici (una inclinada i una altre de plana). El sistema fotovoltaic està format per 49 plaques solars Trina Solar (16 mòduls a la coberta inclinada i 17 a la coberta plana) de 410 i 517 Wp, amb un inversor trifàsic SMA de 25 kW.

Instal·lacio plaques solars a un Hotel

Instal·lació fotovoltaica coplanar per a un hotel/restaurant a Sant Cugat del Vallès. L’edifici disposa de tres cobertes on es reparteixen els 172 mòduls instal·lats.

Aquests s’han instal·lat a dues cobertes orientades a sud i una a oest, fixats de manera coplanar a la teula. Incorpora tres inversors Goodwe de 25 kW per un total de 75 kW.

Aerotèrmia i Plaques Solars: La Fusió Perfecta per la teva empresa

Descobreix la simbiosi perfecta entre l’aerotèrmia junt l’instal·lacio de plaques solars, una aliança que no només maximitza la independència energètica, sinó que també impulsa l’estalvi i la sostenibilitat.

En conjunt, aquests sistemes formen la combinació definitiva per climatitzar la teva empresa durant tot l’any, aprofitant el millor del sol i de l’aire.

Nosaltres com a Instal·ladors de plaques solars, pensem que es una gran opcio per aconseguir rendiments a llarg termini. A més d’aconseguir practicament la independència finançera

Aerotèrmia i Plaques Solars

Com funciona la combinació d’Aerotèrmia i plaques solars

1. Energia Solar Intel·ligent: L’instal·lacio de fotovololtaica generen energia de manera intel·ligent, aprofitant la llum del sol i convertint-la en electricitat neta.

2. Alimentació Eficient: Aquesta electricitat alimenta directament la bomba de calor aerotèrmica, optimitzant-ne el rendiment i reduint la necessitat d’electricitat convencional.

3. Climatització Sostenible: L’aerotèrmia utilitza l’energia de l’aire per climatitzar casa teva, assegurant un ambient còmode i sostenible els 365 dies de l’any.

Client amb Estalvis fins a 4.239 € gràcies a l’instal·lacio de plaques solars amb aerotèrmia

Instal·lació d’una aerotèrmia, alimentada amb plaques solars, per a complementar la producció de calefacció i d’ACS d’un habitatge unifamiliar a Vic (Osona).

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un estalvi anual de 4.239€, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

ActualConsumPreu Import
Gasoil2.230 l1,21 €/ l2.698€
Electricitat6.180 kWh0,292€/ kWh1.806€
TOTAL4.504€
PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€
 Estalvi anual de 4.239€

Ajudes per l’instal·lació de plaques solars

Avui en dia hi han les següent subencions per instal·lació plaques solars:

 • Ajuts europeus per a la millora de l’eficiència energètica, programa 4. Reducció del 30% de l’energia primària no renovable. Import de la subvenció del 40% del cost de l’actuació amb un import màxim de 3.000€. (plaques solars i aerotèrmia)
 • Bonificació del 50% de l’IBI. Molts ajuntaments ofereixen bonificacions de fins el 50% de l’IBI durant 5 anys, tot i que s’ha de consultar cada cas.

Preguntes Freqüents sobre l’Instal·lacio de plaques solars per empreses

Instal·lació de plaques solars per empreses

Preguntes generals sobre la colocació de sistemes de fotovoltaica, resol tots els teus dubtes amb un pressupost

Sí, sempre que la propietat us doni permís per fer-ho. Podeu aprofitar i negociar en privat com compartir les despeses de la instal·lació.

Totes les opcions són viables, però la que ofereix el major retorn és utilitzar l’energia generada in situ. Això es pot aconseguir de diverses maneres: per exemple, afegint un suplement al lloguer o establint un contracte de serveis mitjançant el qual el propietari ven els kWh solars a l’inquilí a un preu privat acordat entre ambdues parts.

La pluja s’encarrega de netejar la pols acumulada a les ranures. En cas de calamarsa, els vidres dels panells estan dissenyats per resistir els impactes (es trencarà abans la lluna d’un cotxe que molts panells solars). Si ocorre alguna cosa que no pots veure? No et preocupis, nosaltres monitoritzem la teva instal·lació a distància mitjançant una targeta de comunicació: si la teva instal·lació deixa de produir, el nostre sistema informàtic ens avisarà immediatament. I a Solgetic estem qualificats per realitzar un manteniment.

Sí, disposem de solucions tècniques per a tota mena de coberta. Cobertes inclinades de xapa simple, xapa sandvitx, cobertes planes impermeabilitzades tipus deck…

Estalvi, inversió i preus de les plaques solars per empreses

Descubreix el benefici que obtindràs

El preu d’una instal·lacio es molt variable depenent de les necesitats i condicions de cadascú.

La quantitat d’energia generada per un sistema solar dependrà de la mida del sistema, la ubicació geogràfica, la inclinació i l’orientació dels panells solars, així com de factors climàtics com ara la quantitat de llum solar disponible.

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.