Instal·lació aerotèrmia a Lloret de Mar

Solgetic empresa d’instal·ladors d’aerotèrmia a Lloret de Mar Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en aerotèrmia. Amb un equip d’instal·ladors d’aerotèrmia a Lloret de Mar amb més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia desde el 2013: Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència …

Solgetic bomba de calor

L’aerotèrmia a Lloret de Mar: el sistema de climatització que aconsegueix estalvis de fins a un 75% a les factures de la llum i del gas.

A Solgetic som una empresa que ofereix serveis especialitzats en les instal·lacions d’aerotèrmia a Lloret de Mar amb Instal·ladors d’aerotèrmia amb més de 10 anys d’experiència.

Com a experts posem a la teva disposició tota la nostra experiència per assessorar-te en el disseny de les instal·lacions i escollir els equips més adequats.

Solgetic empresa d’instal·ladors d’aerotèrmia a Lloret de Mar

Solgetic som una empresa que ofereix serveis d’instal·lacions d’energies renovables, especialitzada en aerotèrmia. Amb un equip d’instal·ladors d’aerotèrmia a Lloret de Mar amb més de 10 anys d’experiència. Aquí pots veure totes les nostres instal·lacions realitzades d’aerotèrmia desde el 2013:

Som instal·ladors especialistes en instal·lacions d’alta eficiència energètica, de generació d’energia i en la integració de sistemes per monitoritzar i gestionar tot allò que ens permetrà controlar i optimitzar energèticament l’edifici.

Són exemples de les instal·lacions que implementem amb la solvència tècnica que ens dona l’experiència i coneixements dels nostres operaris i enginyers.

A més d’estar especialitzats en instal·lacions de climatització i ventilació d’alta eficiència energètica i energies renovables, realitzem qualsevol instal·lació que formi part d’un edifici.

Realitzem instal·lacions a, i als voltants de: Centelles, Tona, La Garriga, Vic, Girona, Barcelona, Matadepera, Sant Just Desvern, Alella, Gurb, Mataro, Manlleu, Torello, Seva, Lloret de Mar, Terrassa, Hostalets de Balenya, Sabadell, Granollers.

Com treballem en una Instal·lació d’Aerotèrmia a Solgetic?


Estudi Gratuit


Assesorament Personalitzat


Acceptacio de la proposta


Visita Técnica


Planificació


Instalació

Pressupost i estudi

Abans de començar una instal·lació d’aerotèrmia a Lloret de mar , és essencial fer un minuciós estudi de viabilitat adaptat a la teva situació perque nosaltres com a Instal·ladors d’aerotèrmia poguem realitzar una Instalació de qualitat. Este análisis está hecho por nuestro equipo de ingenieros.

Ubicació del teu Immoble:

 • Avaluem l’accessibilitat del lloc d’instal·lació.
 • Analitzem la presència de possibles obstacles que puguin influir a l’eficiència del sistema.

Característiques del teu Immoble:

 • Determinem la capacitat estructural de l’edifici per suportar la instal·lació.
 • Considerem la distribució despais i les necessitats particulars de climatització.

Avaluació de la Demanda Energètica i Capacitat d’Instal·lació:

 • Un cop completat l’estudi de viabilitat, és crucial avaluar la demanda energètica del vostre immoble i la capacitat d’instal·lació del sistema d’aerotèrmia. Aquesta avaluació ens permet assegurar que el sistema s’ajusta a les teves necessitats de climatització.

Demanda d’energia:

 • Calculem el consum energètic actual del teu immoble.
 • Analitzem les necessitats específiques de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

Capacitat d’instal·lació:

 • Verifiquem que el sistema d’aerotèrmia seleccionat s’adapta a les característiques del vostre immoble.
 • Ens assegurem de la disponibilitat despai necessari per a la instal·lació dels components.

Planificació de la Instal·lació i Manteniment Futur:

 • Un cop completats els estudis previs, és essencial planificar amb detall tant la fase inicial d’instal·lació com el manteniment continuat del sistema per garantir-ne el funcionament òptim al llarg del temps.

Instal·lació d’aerotermia:

 • Definim un cronograma de treball detallat, amb dates i tasques específiques.
 • Coordinem amb els instal·ladors d’aerotèrmia per garantir una execució exitosa del projecte.

Manteniment Futur:

 • Establim un pla de manteniment preventiu per assegurar l’eficiència i la durabilitat del sistema.
 • Programem revisions periòdiques a càrrec de professionals especialitzats en aerotèrmia.

Demana pressupost gratuït sense compromís

Nosaltres com a insta·ladors d’aerotermia et podem realitzar tot el proces d’instal·lacio d’aerotermia. Demana el teu pressupost personalitzat gratuït d’aerotèrmia avui mateix. Els nostres enginyiers t’assessoraran sense compromís. Sol·licita-ho ara!”

Sistemes compatibles de calefacció amb l’aerotèrmia

L’aerotèrmia no només té la capacitat de tenir aigua calenta sanitària, també pots combinar-la amb el teu sistema de calefacció ideal. Tot seguit es presenten casos pràctics de sistemes compatibles de calefacció amb l’aerotèrmia. Instal·lacions realitzades per la nostra empresa d’instal·ladors d’aerotèrmia

Aerotèrmia amb radiadors

Fa un temps, l’aerotèrmia es vinculava principalment a radiadors de baixa temperatura. Tot i això, les modernes bombes de calor aerotèrmiques estan ara dissenyades per elevar la temperatura de l’aigua a més de 75 °C, la qual cosa les habilita per treballar amb radiadors convencionals. Nosaltres com Instal·ladors aerotèrmia, sempre et recomanerem la millor opció segons les teves necesitats.

Client amb una Instal·lació d’aerotermia conectada als radiadors:

Instal·lació d’una aerotèrmia Panasonic de 12 kW, model Aquera T-CAP, amb un acumulador de 150 l per a la producció de climatització– calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar a La Garriga (Vallès Oriental).

L’aerotèrmia està connectada als radiadors per a la distribució de la calefacció a les estances de la llar. Per a la refrigeració a l’estiu, s’han instal·lat dos fancoils a la sala d’estar i a una habitació.

Instal·lació d'aerotèrmia amb radiadors

Aerotèrmia amb fancoils

El fancoil, també conegut com a ventiloconvector, pot operar en conjunt amb un sistema d’aerotèrmia per proporcionar calefacció o refrigeració a l’ambient. Internament, té canonades per les quals circula aigua, l’element responsable de modificar la temperatura de l’aire que s’expulsa a l’habitació. Aquest dispositiu, compacte en disseny, es presenta com una opció viable tant a habitatges com a apartaments o establiments comercials.

Client amb una Instal·lació amb Fancoils:

Instal·lació d'aerotèrmia amb fancoils

Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 6 kW per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar de Sant Pol de Mar (Maresme).

Per a la distribució de la climatització s’ha instal·lat un sostre radiant i un fancoil a la planta baixa. Per a l’aigua calenta (ACS) s’ha instal·lat un acumulador de 230 L, integrat a la unitat interior de l’aerotèrmia.

Aerotèrmia amb terra radiant

La combinació d’aerotèrmia i terra radiant permet gaudir dels avantatges de tots dos sistemes. D’una banda, s’aprofita l’eficiència de la bomba de calor aerotèrmica i, de l’altra, s’aconsegueix una distribució agradable de la climatització a la llar.

En aquest sistema, la bomba de calor impulsa aigua a una temperatura mitjana (al voltant de 40 °C a l’hivern i 16 °C a l’estiu) cap al circuit de canonades ubicat a terra. D’aquesta manera, transferiu calor o extraieu de l’habitatge, depenent de la temperatura desitjada a cada estació de l’any.Nosaltres com Instal·ladors d’aerotèrmia, sempre et recomanerem la millor opció segons les teves necesitats.

Client amb una Instal·lació d’aerotèrmia amb terra radiant:

Instal·lació d’una aerotèrmia Daikin de 16 kW amb un acumulador de 230 l per a la producció de climatització – calefacció i refrigeració – i aigua calenta (ACS) a un habitatge unifamiliar a Matadepera (Vallès Occidental).

L’aerotèrmia està connectada a un terra radiant per a la distribució de la calefacció i l’aigua calenta a les estances de la llar. Per a la refrigeració s’han instal·lat equips d’expansió directa de Daikin VRV.

Instal·lació d'aerotèrmia amb terra radiant

Casos d’exit d’instal·lacions d’aerotèrmia Solgetic

Instal·lacions dissenyades pel nostre equip d’enginyers i realitzades pel nostre equip d’instal·ladors d’aerotèrmia.

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta de fotovoltaica i aerotèrmia, el propietari aconsegueix fins a un 74% d’estalvi en el consum elèctric, amb una producció anual estimada de 8.733 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 5.156 Kg de CO2 a l’atmosfera.

Substitució d’una caldera de gas per una aerotèrmia Daikin de 16 kW per a la producció de calefacció i d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) d’un habitatge residencial. El consum energètic de l’aerotèrmia es cobreix amb la producció elèctrica de la instal·lació fotovoltaica.

Amb aquesta instal·lació conjunta d’aerotèrmia i fotovoltaica, el propietari de l’habitatge s’estalvia un 85% de gasoil per a la calefacció de la llar i un 73% d’estalvi en el consum elèctric . La qual té una producció anual estimada de 10.199 kWh. Amb el sistema instal·lat contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 6.216 kg de CO₂ a l’atmosfera.

L’aerotèrmia és compatible amb radiadors convencionals

A més, és possible substituir una caldera de gas per una caldera d’aerotèrmia i que el sistema de calefacció continuï funcionant igual. D’aquesta manera, pots aconseguir un estalvi important en la factura de la llum i podent prescindir completament del subministrament del gas.

Connectivitat Wi-Fi

Possibilitat Escalfar i Refredar

Màxima eficiència energètica

Sense emissions de gasos contaminants

Molt silenciós

Poc espai necessari

Gran rendibilitat de la inversió

Temperatura de sortida fins 75°

Aerotèrmia i Plaques Solars a Lloret de Mar: La Fusió Perfecta per a una Llar Eficient

Descobreix la simbiosi perfecta entre l’aerotèrmia i les plaques solars, una aliança que no només maximitza la independència energètica, sinó que també impulsa l’estalvi i la sostenibilitat.

En conjunt, aquests sistemes formen la combinació definitiva per climatitzar casa teva durant tot l’any, aprofitant el millor del sol i de l’aire.

Nosaltres com a Instal·ladors d’aerotèrmia, pensem que es una gran opcio per aconseguir rendiments a llarg termini. A més d’aconseguir practicament la independència finançera

Aerotèrmia i Plaques Solars

Com funciona la combinació d’Aerotèrmia i plaques solars a Lloret de Mar

1. Energia Solar Intel·ligent: Els panells solars generen energia de manera intel·ligent, aprofitant la llum del sol i convertint-la en electricitat neta.

2. Alimentació Eficient: Aquesta electricitat alimenta directament la bomba de calor aerotèrmica, optimitzant-ne el rendiment i reduint la necessitat d’electricitat convencional.

3. Climatització Sostenible: L’aerotèrmia utilitza l’energia de l’aire per climatitzar casa teva, assegurant un ambient còmode i sostenible els 365 dies de l’any.

Client amb Estalvis fins a 4.239 €

Instal·lació d’una aerotèrmia, alimentada amb plaques solars, per a complementar la producció de calefacció i d’ACS d’un habitatge unifamiliar a Vic (Osona).

Amb aquesta instal·lació conjunta de plaques solars i aerotèrmia, el propietari aconsegueix un estalvi anual de 4.239€, amb una producció anual estimada de 16.413 kWh. També contribuirà a evitar l’emissió anual de fins a 10.616 Kg de CO2 a l’atmosfera.

PropostaConsumPreu Import
Gasoil01,21€/ l0€
Electricitat908 kW/h0,292€ / kWh265€
TOTAL265€
ESTALVI4.239€

Aigua calenta sanitària amb la instal·lació d’aerotèrmia a Lloret de Mar

L’aigua calenta sanitària amb aerotèrmia a Lloret de Mar és un sistema que utilitza l’energia de l’aire exterior per a escalfar l’aigua destinada a usos sanitaris, com dutxes i rentadores. Aquesta tecnologia eficient aprofita la calor ambiental per generar aigua calenta, reduint costos energètics i emissions contaminants.

La majoria de les nostres aerotèrmies s’instal·la ACS, aquí en teniu un exemple d’un client nostre:

Substitució d’un escalfador a gas butà per una aerotèrmia per a la producció d’ACS (Aigua Calenta Sanitària) Es tracta d’una aerotèrmia Panasonic Monobloc amb un dipòsit de 200 litres, capaç de cobrir tota la demanda d’ACS.

A més de 9 panells solars de 455 Wp

El propietari podrà aconseguir fins a un 70% d’estalvi en el consum elèctric.

Instal·lació d'aerotèrmia

Ajudes per l’instal·lació d’aerotèrmia a Lloret de Mar

Avui en dia hi ha 3 subvencions per la instal·lació d’aerotèrmia

Avantatges i inconvenients de l’instal·lació d’aerotèrmia a Lloret de Mar

 • Optimització Energètica: l’aerotèrmia possibilita una reducció notable en el consum d’energia (mesurat en kWh) en comparació dels sistemes convencionals de calefacció. Aquest sistema de climatització destaca com el més eficient, i és la raó principal de la seva ràpida expansió a nivell global.
 • Energia Sostenible al 100%: l’aerotèrmia extreu energia de manera impecable i es converteix en una font d’energia renovable i sostenible. Aquest mètode garanteix un subministrament net i respectuós amb el medi ambient.
 • Funciona exclusivament amb electricitat, cosa que possibilita prescindir del subministrament de gas, generant així estalvis significatius.
 • Garantia de Seguretat: l’aerotèrmia, en no tenir processos de combustió, elimina la producció de fum i residus. Aquest sistema proporciona un entorn segur, exempt de riscos com ara fuites o explosions.
 • Necessita una unitat externa a la vivenda.
 • Té més cost que altres sistemes, encara que queda compensat amb l’estalvi en consum.

Estalvi Mensual Aerotèrmia a Lloret de Mar

L’aerotèrmia és una tecnologia eficient que permet estalviar energia i diners a la factura mensual de climatització. Aquest sistema aprofita la calor de lʻaire exterior per escalfar lʻinterior dʻun habitatge, aconseguint un consum energètic reduït i un confort tèrmic òptim.

Saber exactament l’estalvi mensual de l’aerotèrmia es molt variat depenen del cas de cada instal·lacio d’aerotermia, però hos podem donar unes dades generals.

 • Possibilitat d’obtenir un estalvi del 70% a la factura de la llum en comparació amb altres sistemes.
 • Utilització de tan sols 250 watts d’electricitat per generar 1 kWh d’energia tèrmica.
 • Reducció significativa del consum anual de calefacció, fins a un 66% en alguns casos.
Estalvi mensual aerotèrmia

Preu instal·lacio aerotèrmia

El preu mitja d’una aerotèrmia varia desde els 10.000 fins els 20.000 €. Tot i que sempre depen de les necesitats i característiques de cada persona. Nosaltres com a instal·ladors d’aerotermia et podem realitzar tot el proces d’instal·lacio d’aerotermia. Demana el teu pressupost personalitzat gratuït d’aerotèrmia avui mateix. Els nostres enginyiers t’assessoraran sense compromís. Sol·licita-ho ara!”

Preguntes Freqüents sobre l’Instal·lacio d’aerotèrmia a Lloret de Mar

Instal·lació d’aerotèrmia a Lloret de Mar

Preguntes generals sobre la colocació de sistemes d’aerotèrmia

Sí, a pots instal·lar aerotèrmia a la teva nova casa construïda, igual que una vella. La nostra tecnologia s’adapta a diferents situacions i es pot integrar fàcilment a la teva infraestructura existent. Contacta’ns per un pressupost

Sí, és possible instal·lar un sistema d’aerotèrmia en un pis. Tot i que els pisos tendeixen a tenir menys espai que les cases unifamiliars, hi ha opcions dissenyades específicament per adaptar-se a aquest tipus de vivenda. Contacta’ns per un estudi gratuït.

Segons les regulacions del Reglament d’instal·lacions tèrmiques d’edificis (RITE), els sistemes aerotèrmics requereixen un manteniment preventiu per preservar-ne l’eficiència. A diferència dels sistemes de calefacció convencionals, no necessiten una inspecció periòdica cada 4 o 5 anys, ja que no hi involucren combustió ni generen residus o fums. És fonamental fer un manteniment regular per garantir el rendiment òptim del sistema, però no requereixen revisions de seguretat com les instal·lacions tradicionals de calefacció.

Estalvi, inversió i preus de l’aerotèrmia

Descubreix el benefici que obtindràs

Abans de procedir amb la instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia, és fonamental fer un estudi detallat del consum energètic. Recomanem sol·licitar pressupostos a professionals qualificats, que us podran oferir la millor solució adaptada a les vostres necessitats específiques i calcular els terminis d’amortització del projecte. Aquest enfocament garanteix una elecció informada i rendible per a la teva inversió en energia renovable.

La implementació d’aerotèrmia pot conduir a un estalvi energètic fins al 75%. Com que no necessita un contracte amb la companyia de gas, és possible evitar el càrrec fix de la factura. Combinat amb l’ús de panells solars fotovoltaics, aquest sistema fins i tot pot generar un estalvi total del 100%. Aquesta combinació ofereix una solució integral per reduir significativament les despeses energètiques i promoure la independència energètica.

Si, a Solgetic oferim l’opció de fer el pagament a plaços. Contacta amb nosaltres per un pressupost gratuït.

Aerotèrmia VS Gas

Renova la climtitzció amb l’energia del futur

L’aerotèrmia ofereix millores significatives en eficiència, sostenibilitat i seguretat en comparació amb una caldera de gas. A més, es caracteritza per una durabilitat més gran, amb una vida útil que pot duplicar la d’una caldera de gas estàndard. Aquesta tecnologia representa una opció més eficaç i duradora per a la climatització de les llars, promovent tant lestalvi energètic com la cura del medi ambient.

Si el sistema que es reemplaça funciona a temperatures menors de 75 °C, que és el límit màxim de funcionament de l’aerotèrmia, llavors sí, en aquest cas no caldria instal·lar components addicionals. Això simplifica el procés d’instal·lació i fa que la transició al sistema d’aerotèrmia sigui més directa i eficient.

Estàs interessat en un Pressupost o tens algun dubte?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu, realitzem pressupostos totalment gratuïts sense compromís.